Stotteren heeft de kracht om mensen stil te maken, maar ook de kracht om mensen met elkaar te verbinden

Digitale TrustYourSsstruggle talks

Ons centraal doel hierin is het meer bespreekbaar maken van deze spraakstoornis, en onze gevoelens errond.

 

Of je nu zelf stottert, (student) logopediste bent, spraakcoach, je iemand kent die stottert, je dit thema gewoon ontzettend interessant vindt, wij zijn ervan overtuigd dat het durven spreken over onze gedachten, emoties en kwetsbaarheden ons dichter bij elkaar brengt en het makkelijker maakt voor ons om hier kracht, steun en perspectief uit te halen. Wat ons steeds een stapje dichter brengt bij zelfacceptatie.

 

Dit kan natuurlijk eng zijn, dus we garanderen een 100% veilige omgeving omdat iedereen in deze Zoom-sessie op zijn manier verbonden is met stotteren. Stotteren mag niet langer een taboe zijn, en hier gaan we samen voor.

Wij zijn ervan overtuigd dat verbinden met lotgenoten kan helpen in jouw weg naar acceptatie. Je bent niet alleen, en je gevoelens zijn terecht.

Het delen van gedachten, emoties en verhalen zorgt voor heel veel herkenning en bevestiging. 

De steun die mensen die stotteren vinden bij elkaar is voor ons de drijfveer van TrustYourSsstruggle. 

TrustYourSsstruggle is voor ons iets wat we ons hele leven al gemist hebben, ieder op onze eigen manier. 

Sssamen stotteren bespreekbaar maken in onze community groep

Hoe konden we mensen die TrustYourSsstruggle volgen bij elkaar brengen op een veilige plaats? We maakten een besloten groep aan op Facebook voor iedereen die stottert of iemand persoonlijk kent die stottert.

Zit je met een vraag omtrent stotteren? Zoek je andere mensen die stotteren om mee te verbinden? Zoek naar je motivatie? In deze groep ben je niet alleen en staat er altijd iemand klaar om te luisteren naar jou. 

Deze community groep is een safe space voor mensen die stotteren.

N39C1094.jpg
N39C1314.jpg