Podcast 

Stotteren is een complex gegeven, en vaak is het moeilijk om je gedachten en gevoelens te kunnen benoemen. Misschien denk je ook wel eens dat je de enige bent met deze gedachten of weet je niet goed wat te doen in bepaalde situaties. In de podcast van TrustYourSsstruggle proberen we deze onzekerheden te bundelen en te beantwoorden. Door te luisteren naar de podcast proberen we jou informatie te geven, inzichten te bieden en jou mentale instrumenten toe te reiken om met je eigen gedachten en gevoelens aan de slag te gaan.

 

Wij vinden het belangrijk om een verzameling aan te bieden van mensen die stotteren als ook professionals die vanuit hun job of ervaring inzichten kunnen delen over stotteren die jou kunnen helpen.

 

#4 - Davy (Blind Getrouwd) "Focus altijd op je eigenwaarde"

Stotteren en daten. Kan best een moeilijke combinatie zijn. Zeker als je dit dan nog eens op nationale televisie moet doen. Dit deed Davy Casteleyn, bekend uit dit van seizoen van "Blind Getrouwd". In deze podcast vertelt hij over zijn over zijn strijd met stotteren, belang van zelfwaarde, hoe hij met gemak met de fiets naar Madrid rijdt en hoe je in alles iets positiefs kan zien.

#3- TrustYourSsstruggle breidt uit

TrustYourSsstruggle is een teamlid rijker. En niet zomaar iemand, maar een echte stottertherapeute: Fien Maes. In deze aflevering gaan we dieper in op de keuze van Fien om zich te verdiepen in stotteren, haar bevindingen als stottertherapeute en plannen die we hebben met TrustYourSsstruggle. 

#2- Hoe leerde Zeger Van Noten samenleven met zijn stotteren?

Leven met stotteren kan enorm lastig zij

n. Maar hoe verliep dit voor Zeger Van Noten, bekend van zijn enorm sterke boodschap omtrent stotteren in Kamp Waes? In deze tweede aflevering met deze speciale gast hebben we het over het leren accepteren en toelaten van stotteren, zijn diepste dalen en hoe hij elke dag werkt aan het overwinnen van angst die stotteren creëerde.

#1- Het stotterverhaal van Charlotte

In aflevering 1 vertelt Charlotte over de filosofie achter TrustYourSsstruggle. Hoe heeft ze iets wat ze zag als iets negatief kunnen omzetten in iets positief? Hoe is verdriet haar motivatie geweest? Hoe belangrijk is het om patronen te doorbreken? Charlotte haar ervaring hiermee kan je beluisteren in deze aflevering.